DSC 6332 Condor Selection 1920
DSC 6332 Condor Selection 1920
Condor Safety

Missie, visie en waarden

Wij geven meer-waarde aan uw persoonlijke veiligheid

We zijn ervan overtuigd dat we enkel meer-waarde kunnen creëren als we samen met de klant oplossingen vinden die duurzaam, comfortabel en eenvoudig zijn.

Condor Safety Visie Visual Fun
DSC_5682_Condor_selection_5000px

Fun

Arbeidsvreugde is onze prioriteit. Alleen door zelf met plezier elke dag onze job uit te voeren kunnen we onze klanten met de glimlach verder helpen.Als werkgever zetten we in op een plezante werkplek, waar interactie en samen zijn in een ontspannen sfeer centraal staat.

Welkom in The Condor Club!

Condor Safety Visie Visual Respect
DSC_6464_Condor_selection_5000px

Respect

Bij Condor Safety dragen we zorg voor mens & omgeving. We staan open voor feedback en mening van onze klant/ leverancier en collega’s om zo een duurzame oplossing te vinden. Als werkgever geloven we dat het menselijk kapitaal ontzettend belangrijk is en verwachten we dan ook dat iedereen meebouwt aan deze cultuur.

Respect geven = respect krijgen!

DSC 9003 Condor 5000px
DSC 9003 Condor 5000px

Teamwork

Als 1 team gaan we voor hetzelfde doel. Alleen zo kunnen we klantgericht werken. We doen elk individueel wat binnen onze mogelijkheden ligt om samen het verschil te maken. We hanteren een open communicatie, stellen ons flexibel op en helpen elkaar waar nodig. Als werkgever zorgen we voor de ondersteuning om samenwerkingen te stimuleren.

1 + 1 = 3

Condor Safety Visie Visual Drive
DSC_6375_Condor_selection_5000px

Drive

We dagen elkaar uit om te blijven groeien als specialist in ons vak. Condor Safety is een gedreven team van verschillende karakters: ambitieus en sterk op onze eigen manier. Het is onze kracht om een blijvend verschil te maken. Daarom investeren we steeds in de meest eenvoudige, duurzame en comfortabele oplossing voor zowel onze producten, service als opleiding.

Bluvn goan!

Meer over ons