DSC 5277 Condor PREVIEWS 1500px
DSC_5277_Condor_selection_1920

Fun, respect, teamwork & driveCondor Club

Condor Club Valerie Greet Elis Croped
Condor Club Valerie Greet Elis Croped

One club, one team Meer dan de som van zijn leden

In 2021 hebben we de Condor Club opgericht. Een plek getrokken voor en door ons team met aan het roer 3 enthousiaste ambassadeurs. Samen met HR brengen ze ideeën aan, organiseren zij teambuildings en creëren ze een werkplek waar iedereen zich goed kan voelen.

Teambuilding 2021
Teambuilding 2021

Duurzame community Waarom?

We willen een DUURZAME COMMUNITY bij Condor Safety, een groep van mensen met gemeenschappelijke waarden waarbij iedereen zich aangesproken voelt en dit kan delen met elkaar. Vanuit de Condor Club nemen we initiatieven die gelinkt zijn aan het creëren van een aangename & productieve werkomgeving. We zetten in op het bevorderen van de werksfeer en het welzijn op de werkvloer, dit volledig in lijn met het Condor Safety DNA.

KERNWAARDEN Dit zijn de 3 principes waarop de Condor Club zich baseert.

De kernwaarden zijn de rode draad in het verhaal.

Community

Een plek waar iedereen zich goed voelt, waar het veilig is om te zijn wie je bent. Een omgeving die ook teruggeeft aan de maatschappij door projecten te ondersteunen die een impact hebben op natuur en/of maatschappij.

Connection

Connectie met je werk, met je collega’s. Gevoel dat je leidinggevende, collega’s om je geven. Dat wat je doet relevant is, bijdraagt tot een groter geheel.

C’mon move

Omgeving die bewegen stimuleert in al zijn facetten => bewegen naar meer fysieke beweging , bewegen naar gezondere voeding, bewegen naar betere nachtrust, bewegen naar deconnectie, …

Natuurpunt
Natuurpunt

Natuurpunt

Jaarlijks sponsoren we Expeditie Natuurpunt en doneren we € 1000 ter ondersteuning van dit goede doel. Dit jaar schonken we eveneens 70 T-shirt’s met daarop de tekening van de Slechtvalk, ontworpen door kunstenaar DZIA.  

Adoptiedieren De Zonnegloed
Adoptiedieren De Zonnegloed

vzw De Zonnegloed

Wij adopteerden euraziatische lynx Jim en regenboogboa Epi bij vzw De Zonnegloed, een opvangcentrum voor wilde dieren in nood in Oostvleteren.⁠⁠

Waarom een lynx en een boa? We kozen Condor Safety als firmanaam omdat de Condor bij de Maya’s symbool stond voor de Bovenwereld. De poema stond er symbool voor deze Wereld, de slang voor de Onderwereld. Condor, Jim en Epi zijn een ‘match made in Maya heaven’.⁠

Meer over ons