Condor Safety 00205
Condor Safety 00205

Advies. Expertise. Keuze.Condor View

DSC 5174 Condor Selection 1920
DSC 5174 Condor Selection 1920

Advies Een objectieve kijk op een product

De Condor View is onze objectieve kijk op een product uit ons gamma. Vanuit onze expertise en ervaringen geven wij jou extra informatie en advies over dit product. Geen verkoopspraatje, maar een eerlijke analyse.

Wij staan achter alle producten in ons gamma. Elk product heeft zijn eigen sterktes en functionaliteiten. De Condor View geeft advies bij gebruik, toepassing en keuze. Met behulp van ons advies, kies jij voor het product die bij jouw noden en eisen past. Vermijd keuzestress met Condor View.

Condor View Expertise 4987
Condor View Expertise 4987

Expertise Een ervaren specialist voor elk product

Enkel door een product zelf te gebruiken en testen, kunnen we het juiste advies geven. In de Condor View laten we onze ervaring spreken. Elk product wordt onderzocht door iemand met de nodige en relevante expertise.

Een helm wordt door onze preventie-specialist onderzocht. Onze ervaren boomverzorger test een klimlijn. Brandweerlaarzen worden in actie beproefd door onze vrijwillige brandweerman. Condor Safety beschikt over meer dan 14 specialisten. Elk is een expert in zijn vak en bekijkt het product vanuit het oogpunt van de klant en de verschillende gebruikstoepassingen.

Condor View Logo
Condor View Logo

Keuze Hoe herken je deze producten?

Elk product in ons gamma wordt eerst getest en goedgekeurd vooraleer het in de rekken of webshop komt. Sommige producten nemen we extra onder de loep. Deze krijgen een Condor View-stempel. Je herkent de stempel aan het label met de Condor-kop in het schild. Deze producten zijn niet beter of slechter dan andere producten. Ze zijn alleen voorzien van extra informatie en advies.