DSC 8683 Condor 5000px Small
DSC 8683 Condor 5000px Small

Boomverzorging

Klimmaterieel, veiligheidskledij en gereedschap voor boomverzorgers en groendiensten

Klimmaterieel voor boomverzorgers

Als je op 10 meter hoogte takken snoeit en urenlang in een klimlijn hangt, voelt zelfs het kleinste beetje comfort aan als luxe. Daarom stem je zelfs de kleinste details van je uitrusting af op je eigen manier van werken. Wij gaan samen met je op zoek naar het materieel dat het beroep van boomverzorger nog mooier maakt.

Groot gamma klim-, afvang- en boomverzorgingsmaterieel

We hebben zowel standaardproducten als gespecialiseerde nichemerken op stock. Als je iets wilt dat we toch niet in huis hebben, bestellen we dat graag voor je.

Onze “huissplitser” Jan Hoorne is gecertificeerd door touwfabrikanten Courant, Cousin en Teufelberger voor het maken van oogsplitsen in klim- en vanglijnen. Zo kunnen we naast de standaardlengtes ook lijnen splitsen in een specifieke lengte.

De keuze voor een bepaald klimgordel is afhankelijk van uw lichaamsbouw en klimtechniek. De populairste boomverzorgersgordels zoals Treemotion, Sequoia, TreeRex, TreeAustria, Koala,… kunt u bij ons in de showroom uittesten.

Voorstander van old-school klimtechnieken of toch liever de nieuwste klimapparaten, we hebben oplossingen voor beide.

Veiligheidskledij en PBM's voor groendiensten

Ongelukken gebeuren op de meest onverwachte momenten. Zorg ervoor dat je medewerkers (en ook jijzelf) op die ogenblikken beschermd zijn tegen incidenten met haagscharen en kettingzagen. Belast hen daarbij niet met te zware of te warme kledij, zodat ze ook uit eigen beweging kiezen voor veiligheid.

Comfortabele bescherming tegen alle soorten scherp gereedschap

We hebben zowel standaardproducten als gespecialiseerde nichemerken op stock. Als je iets wilt dat we toch niet in huis hebben, bestellen we dat graag voor je.

 • Lichte zaagkledij met goede pasvorm en ventilatie
 • Slijtvaste werkkledij met hoge bewegingsvrijheid
 • Haagschaarbroeken die we in samenspraak met klanten ontwikkelden
 • Signalisatiekledij in verschillende kleurencombinaties
 • Handschoenen met vingergevoeligheid
 • Reddingsvesten voor groenonderhoud aan waterkanten

Gereedschap voor de groensector

Wij hechten veel belang aan ergonomie en duurzaamheid bij het samenstellen van ons aanbod gereedschappen. Snoeien, zagen en klimmen hoef je niet zwaarder te maken dan het al is.

Divers gamma om efficiënt, veilig en ergonomisch te werken

We hebben zowel standaardproducten als gespecialiseerde nichemerken op stock. Als je iets wilt dat we toch niet in huis hebben, bestellen we dat graag voor je.

 • Japanse lichtgewicht driepuntsladders met verstelbare benen voor het snoeien van jonge bomen, scheren van hagen of om fruit te plukken
 • Warm gesmeed tuingereedschap dat langer scherp blijft
 • Snoeigereedschap met rubberen handgreep en niet-gezette vertanding om efficiënt te zagen en snoeien
 • Telescopische snoeizagen
 • Ergonomisch bosbouwgereedschap
 • Personaliseerbare boomnummering
 • Kettingzaaghouders met bevestiging aan hoogwerker, bestelwagen, hakselaar, tractor,…

Wij geven meer-waarde aan uw persoonlijke veiligheid

Wij laten ons niet (ver)leiden door trends en rages, maar enkel door meerwaarde en kwaliteit. Alle nieuwigheden worden uitgebreid getest, onder de loep genomen en met een kritisch oog bekeken. Wij scholen onszelf en al onze medewerkers constant bij. Zowel intern als extern. Door onze aanwezigheid als sponsor en logistieke partner bij klimkampioenschappen houden wij de vinger aan de pols van het reilen en zeilen binnen de sector. Door de organisatie van onze Tree Care Days, workshops en opleidingen dragen wij sinds 2003 ons steentje bij aan de groei en de verdere professionalisering van zowel de individuele boomverzorger als van de sector in het algemeen.