Geschiedenis van Xtirpa

HET BEGIN.

In 1998 maakten Martin Dufour en Denis Poissant, twee vrienden met ervaring in de verkoop en distributie in de nutssector, hun niche in de distributie van industriële apparatuur aan prominente bedrijven zoals Hydro-Québec en Bell Canada. Dankzij de distributie van apparatuur van hoge kwaliteit en een uitstekende klantenservice bouwde INNOVA een uitstekende reputatie op in de nutssector in de provincie Quebec.

HARD WERKEN ONTMOET KANSEN.

INNOVA zag in 2000 een kans om een behoefte in de markt te vervullen en greep die kans. Deze behoefte bestond uit het leveren van gespecialiseerde betredingssystemen en reddingsapparaten voor besloten ruimtes aan industrieën die geen oplossingen hadden. Na twee jaar onderzoek sleepte Innova een contract in de wacht met Hydro-Quebec voor 287 mobiele hekwerken ter beveiliging van mangaten. Tot op heden is het Xtirpa mobiel hekwerk hun belangrijkste product en hun best verkochte systeem. De beslissing om zich toe te leggen op de industrie voor besloten ruimtes was genomen. INNOVA investeerde zwaar in techniek, ontwerp, bekwame werknemers en superieure productieapparatuur. En vandaag de dag, dankzij de vastberadenheid en gedrevenheid van het INNOVA team, bieden ze de lichtste, meest duurzame, innovatieve en modulaire uitrusting voor besloten ruimtes op de markt.

Missie van Xtirpa

We streven ernaar om de meest geavanceerde reddings- en terughaalsystemen voor besloten ruimtes en valbeveiligingssystemen op de markt te ontwikkelen, met de nadruk op hoogwaardige, lichtgewicht en duurzame ontwerpen.

Sterktes van Xtirpa

VERSATILITEIT

Aanpasbaar, uitwisselbaar en veelzijdig voor toegang tot conventionele en niet-conventionele besloten ruimtes.

GEBRUIKSGEMAK

Het lichte gewicht en de eenvoudige montage van de producten van Xtirpa zorgen ervoor dat je reddingsteam ze zal gebruiken om je werkplek te beveiligen of om snel een werknemer in nood te redden.

LICHTGEWICHT

Dankzij het gebruik van vliegtuigaluminium kan Xtirpa een robuuste, duurzame en toch lichte uitrusting ontwerpen.

STERKTE

De duurzaamheid en robuustheid van de producten is te danken aan de engineering, het ontwerp, de vakmensen en de hoogwaardige productieapparatuur.

CERTIFICERING

Xtirpa voldoet aan de strengste eisen en normen ter wereld. OSHA, ANSI, CSA, EN, CE, AS/NZS

Xtirpa over Condor Safety

“Xtirpa deelt dezelfde Condor Safety waarden, jullie promoten high-end producten in lijn met de Xtirpa systemen, uitstekende relatie met eigenaars en werknemers. We waarderen jullie professionalisme en voortdurende zoektocht naar innovatieve veiligheidsoplossingen enorm.”

 

Business Development Director

Luigi Ferrara