Geschiedenis van ESKA

ESKA begon in 1912 onder leiding van Josef Eska in Bärringen (Tsjechië) met de productie van handschoenen. ESKA combineert de hoogste kwaliteitsnormen met baanbrekende innovaties. 

Vandaag is hun hoofdkantoor in Thalheim (Oostenrijk) van waaruit zij handschoenen over de hele wereld distribueren.

Filosofie van ESKA

“De filosofie van ESKA bestaat erin handschoenen voor verschillende gebieden en toepassingen te produceren, waarbij we steeds de hoogste normen en standaarden hanteren. Wij willen de beste handbescherming bieden aan onze klanten. Wij beschermen uw handen met onze innovatieve en doordachte producten.”

Sterktes van ESKA

Sinds 75 jaar staat ESKA voor de hoogste vakkennis en de constante zoektocht naar moderne, innovatieve, hoogtechnologische grondstoffen. ESKA zet in op de beste kwaliteit voor maximale bescherming, tactiliteit en draagcomfort. Dankzij jarenlange ervaring en het daaruit voortvloeiende handschoenmakersvakmanschap, produceert ESKA bekroonde producten voor de wereldmarkt.

ESKA over Condor Safety

“Wij zijn er trots op samen te werken met Condor Safety vanwege het wijdvertakte distributeursnetwerk en het topassortiment van hoogwaardige producten dat het bedrijf aanbiedt. Condor Safety staat ook bekend om zijn opleidingscentrum en het professionele personeel. In de loop der jaren hebben wij een zeer goede, bijna vriendschappelijke relatie ontwikkeld.”

 

Verkoop ESKA Professional

Raimund Sekyra