Merken van Belgarde

Condor Safety verdeelt 3 merken van Belgarde: GTM Professional, Silky & Okatsune.

Geschiedenis van Belgarde

Belgarde is eind jaren 1970 opgericht als dochteronderneming van het Nederlandse familiebedrijf De Wild, net over de grens in Roosendaal. Belgarde is een familiebedrijf met een grote passie voor groenonderhoud.

Sinds 1991 zijn zij exclusief Europees importeur van Silky zagen uit Japan. Als importeur van Silky bieden zij boomverzorgers en hoveniers een uitgebreid aanbod handzagen van de hoogste kwaliteit. Dankzij het authentieke Japanse staal en de ongeëvenaarde kennis van metaalbewerking blijven de trekzagen van Silky lang scherp. Dat is van essentieel belang bij het snoeien en bovendien minder belastend voor je lichaam.

Naast Silky is Belgarde ook Europees importeur van Okatsune scharen én producent van GTM Professional houtversnipperaars.

Filosofie van Belgarde

“Een groenere leefomgeving voor iedereen. Als familiebedrijf met vier generaties aan ervaring en samen met onze wereldwijde partners kunnen we dit bereiken. Dit doen wij door mensen te motiveren om met onze machines en snoeigereedschappen het plezier van tuinieren te beleven.”

Sterktes van Belgarde

Belgarde vertegenwoordigt drie toonaangevende, aanvullende merken en werken samen met een uitgebreid en gespecialiseerd dealernetwerk. Een duurzame relatie en het bieden van een buitengewone service staat bij hen op nummer één.

Belgarde over Condor Safety

“Wij werken ruim 10 jaar samen met Condor Safety en zien hen als een loyale partner en waardevolle ambassadeur van ons merk Silky. Niet alleen met de verkoop van zagen, maar ook door deskundig advies en originele acties op social media weten zij de Silky fan altijd goed te bereiken. Het afgelopen decennium hebben we een sterke band opgebouwd met de mensen van Condor Safety. Als specialist kennen zij de markt en het belang van goed gereedschap als geen ander.”

 

Sales Manager

Joachim Devriese