Geschiedenis van Arbpro

Het familiebedrijf achter Arbpro zit al 3 generaties in de dezelfde familie. Ze hebben twee plaatselijke winkels ten noorden van Milaan waar zij tuin- en bosbouwbenodigdheden verkopen. Vandaag wordt het bedrijf geleid door Alessandro Mazza.

In 2001 besloot Alessandro om ook boomverzorgingsmateriaal in hun winkels aan te bieden. De boomverzorgingsmarkt in Italië stond toen nog maar in zijn kinderschoenen. Slechts enchts enkele bedrijven beoefenden boomklimmen. Het was een slimme zet, want ze kenden in slechts enkele jaren een constante en snelle groei.

In 2010 realiseerde Alessandro zich dat er een aantal producten ontbraken in hun aanbod. Om deze reden richtte hij een apart bedrijf op genaamd ArbPro srl met als specifiek doel het produceren van klimuitrusting voor de boomverzorgingsindustrie.

Visie van Arbpro

“Onze visie is om voortdurend de kwaliteit te verbeteren en nieuwe producten speciaal voor onze markt te ontwikkelen.”

Sterktes van Arbpro

Bij Arbpro draait alles om passie. Het is hun passie om het best mogelijke product te produceren, te leren van fouten en voortdurend vooruit te gaan om de best mogelijke artikelen aan de markt aan te bieden.

Arbpro over Condor Safety

“Ik werk met Condor Safety simpelweg omdat ik in hen dezelfde passie voel die ik heb. Condor Safety is een van de beste partners die we over de hele wereld hebben.”

 

Eigenaar

Alessandro Mazza