Webshop Condor Safety
Webshop Condor Safety

Meer dan 2500 gespecialiseerde productenOntdek onze vernieuwde webshop

Enkele jaren geleden openden we in Menen onze nieuwe winkel met opleidingscentrum, om onze klanten nog beter tot dienst te zijn.

Online streven we dezelfde klantervaring na. Daarom zijn we trots om je onze nieuwe webshop te presenteren. Een winkel die 7 dagen op 7, de klok rond open is, zodat je veiligheidskledij, PBM’s, valbeveiliging en gespecialiseerd gereedschap kan bestellen wanneer je dat wil.

Wat is er verbeterd?

De webshop is makkelijk navigeerbaar op zowel computer, tablet als smartphone. Onze volledige catalogus – compleet met productinfo en prijzen – heb je dus altijd en overal op zak.

Bestellen via onze webshop ging nog nooit zo vlot:

  • Klantgerichte indeling van de productcategorieën en producten
  • Razendsnelle zoekfunctie
  • Lijstjes om je favoriete producten bij te houden
  • Altijd actuele voorraadstatus
  • Raadpleeg de historiek en status van je bestellingen

Nieuw: ook in het Frans!

Goed nieuws voor onze Franstalig klanten: vanaf nu is onze webshop ook integraal in het Frans beschikbaar. De zoekfunctie werkt met Franse zoektermen, alle productbeschrijvingen zijn beschikbaar in het Frans en ook functionaliteiten zoals het winkelmandje zijn volledig vertaald.

Maak eerst een eigen account aan (ook als je al een had op de oude webshop)

Had je al een account op onze vorige webshop? Dan zal je merken dat je met je inloggegevens niet kan inloggen op de nieuwe webshop. Registreer je nog eens – dat duurt slechts 1 minuut – en je kan opnieuw bestellen.