haix-veiligheidsschoenen

Functioneel, waterdicht en veiligHAIX schoenen

Iedereen die een actief beroep uitoefent weet hoe belangrijk schoenen zijn. Zowel voor veiligheid als gemak zijn een goed paar schoenen goud waard. HAIX gaat door weer en wind om de best mogelijke kwaliteit aan te bieden.

Haix Logo
Haix Logo

Het merk HAIX en hun schoenen doorstaan met vlag en wimpel onze strenge vereisten. Hun schoenen en boots zijn functioneel, waterdicht en natuurlijk veilig. HAIX is bovendien een Europees bedrijf die trots het label ‘Made in Europe’ kan dragen. Hun volledige productie gebeurt in Europa.

Dankzij hun uitgebreid gamma kunnen we voor elke nood en vraag van de klant de perfecte schoen aanbieden. Brandweer, politie, hulpdiensten, defensie, bouw, industrie en boomverzorgers vinden bij HAIX een paar schoenen gemaakt op maat van hun beroep. Ook de natuurliefhebbers en hobbyisten vinden hun smaak in het ruime gamma.

HAIX VEILIGHEIDSSCHOENEN

Als Condor Safety Approved fabrikant beantwoordt HAIX aan de hoogste vereisten inzake functionaliteit, kwaliteit, design en veiligheid. Dankzij de goede prijs-kwaliteitverhouding heeft HAIX een belangrijke plaats gekregen binnen het Condor Safety gamma.

HAIX maakt veiligheidsschoenen voor bouw en industrie, tactische schoenen voor defensie, brandweerschoenen en brandweerlaarzen, schoenen voor zorgpersoneel en reddingsteams, uniformschoenen, kazerneschoenen en politieschoenen, zaagschoenen voor boomverzorgers, outdoorschoenen, wandelschoenen, bergschoenen en jachtschoenen. Bij ons vind je een zeer ruim aanbod van stuk voor stuk kwalitatieve schoenen voor elke situatie.

SCHOENEN VOOR BRANDWEER, POLITIE & HULPDIENSTEN

Als brandweerman of -vrouw, politieagent(e) of ambulancepersoneel red je levens. Goede, kwalitatieve en veilige werkschoenen zijn daarbij essentieel en onmisbaar.

De hulpdienstschoenen van HAIX zijn gecertificeerd met de EN ISO 20345 norm. Dat betekent dat de schoenen voldoen aan alle nodige veiligheidsnormen. Daartoe behoren een verhoogde bescherming tegen chemicaliën en bacteriën, een stabiele beschermkap en een glijvaste en ondoordringbare zool.

De brandweerlaarzen van HAIX gaan nog een stapje verder door voetbescherming te bieden in extreme situaties. Ze voldoen aan de EN 15090:2012 norm. Ze beschermen tegen kou, vocht en tegen brandwonden tijdens het gebruik. De stabiele slip-on en rijglaarzen met kap voorkomen bovendien dat je gewond raakt aan uw voeten door vallende of scherpe voorwerpen.

Onze favoriete producten zijn de HAIX Fire Eagle Vario en de HAIX Airpower XR1. De Fire Eagle Vario biedt als brandweerlaars het ultieme comfort. De HAIX Airpower XR1 heeft alles wat je maar kan wensen en meer: anti-perforatiezool, impactabsorptie, isolatie, luchtcirculatie, beschermneus, ritssluiting, demping, voetcorrectie, …

WERKSCHOENEN VOOR BOUW & INDUSTRIE

De hoogwaardige werkschoenen van HAIX zijn perfect voor de bouw en de industrie. De hoge, halfhoge of lage veiligheidsschoenen en -laarzen zijn geschikt voor zowel heren, als dames. De schoenen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen: type S1, S2, S3 en ESD. De werkschoenen beschermen tegen letsels van buitenaf en blijven comfortabel zelf na vele uren dragen.

Ons favoriete product is de HAIX Black Eagle Safety 54 Mid. De halfhoge Black Eagle Safety 54 Mid is de perfecte all-round schoen met een zeer goede comfort.

ZAAGSCHOENEN VOOR BOSBOUW EN BOOMVERZORGING

De zaagschoenen van HAIX werden speciaal voor bosbouwers en boomverzorgers ontwikkeld. De schoenen met zaagbescherming zijn KWF gecertificeerd en bieden je een maximale veiligheid bij werkzaamheden met een kettingzaag. De glijvaste zool zorgt voor een veilige en stevige grip, zelfs op natte en gladde oppervlakken. Als kers op de taart hebben we het hoogwaardige GORE-TEX-membraan in de binnenvoering. Dit High-Tech-materiaal is volledig waterdicht én actief ademend.

Ons favoriete product is de HAIX Trekker Mountain 2.0. De Trekker Mountain 2.0 is de ultieme combinatie van veiligheid en stabiliteit.

MADE IN EUROPE

HAIX-schoenen worden uitsluitend gemaakt in de hoofdvestiging in Duitsland en in Kroatië. Hier maakt HAIX functiespecifieke schoenen van de hoogste kwaliteit in een van de modernste productiefaciliteiten voor schoenen ter wereld. HAIX zegt het volgende over hun uitsluitend Europese productie: “Made in Europe is bij ons geen holle leuze of marketingstrategie, maar een dagelijks beleden praktijk.”

CONDOR SAFETY IN 5 VOORDELEN

  1. Sterk team van 14 specialisten
  2. Scherpe prijzen, door rechtstreeks met de fabrikant te werken
  3. Ruime voorraad in stock
  4. Innovatieve ontwikkelingen
  5. Enkel aanbieden van producten die aan onze strenge normen voldoen

EERST PASSEN, DAN KOPEN?

Kom gerust langs in onze showroom in Menen of bestel online op shop.condorsafety.be. Of laat het ons weten en we komen spoedig bij jou langs.