PIT Jan Yperman Condor Safety Small
PIT Jan Yperman Condor Safety Small

Eerste hulp bij veiligheid

Al je reddingsoperaties en -interventies tot een goed einde brengen? Dat begint bij een goede bescherming van jezelf! Met technische kledij die je niet hindert en de juiste beschermingsmiddelen waarop je kan vertrouwen.

Veiligheid eerst

Veiligheid komt altijd op de eerste plaats. Spoeddiensten komen dagelijks in contact met gevaarlijke situaties. Daarom hebben wij kosten nog moeite gespaard om onze helden van de eerste hulp veilige én gebruiksvriendelijke kledij aan te bieden. Over alles hebben wij nagedacht. De kledij is aangepast aan bewegingen en maximaliseert comfort. De gebruikte stoffen vermijden irritatie en zijn zeer duurzaam. De zakken zijn aangepast aan de benodigde gereedschappen. We dachten zelf aan een borstzakje voor een balpen en voorzagen ruimte voor een naambadge.

Speciale aandacht voor ambulanciers

Jarenlange nauwe samenwerking met professionals uit de hulpdienstensector mondde bovendien uit in een aantal uniek ontworpen ‘specials’. Ze zijn helemaal afgestemd op de specifieke noden van iedereen die dringende geneeskundige hulpverlening (DGH) uitoefent.

Ons pronkstuk hierin is de ambulancierbroek Stretch Sioen Chimay. Door zijn basis als outdoorbroek, vormt de Stretch Sioen Chimay een mix tussen comfort, design en duurzaamheid. Dankzij de sterk vezels gaat de broek lang mee en is duurzaam in gebruik. De broek is verstelbaar in lengte zonder extra benodigdheden. Ambulancierbroek Stretch Sioen Chimay is een must have voor professional in de hulpsector.

Naast kledij hebben wij ook hoofd- en voetbescherming, personaliseerbare steek- en kogelwerende vesten, EHBO tassen … Want net als bij ambulanciers is veiligheid voor Condor Safety: ‘Niet zomaar onze job. Het is onze plicht. We willen dat al onze klanten met een gerust hart kunnen werken, zelfs in de moeilijkste omstandigheden.’

Gepersonaliseerde veiligheid op maat

Het is mogelijk om de bij ons bestelde ambulancekledij te personaliseren met bijvoorbeeld een star of life of logo naar keuze. Wij beschikken over een ruime stock en doen zelf bedrukkingen. Afhankelijk van het aantal stuks en het type stof, kan er geopteerd worden voor transferbedrukking, borduursel of zeefdruk. In kleine oplages kunnen wij je onmiddellijk bedienen. Binnen en weer buiten met een gepersonaliseerd product in jouw maat.

Condor Safety in 5 voordelen

  1. Sterk team van 14 specialisten
  2. Scherpe prijzen, door rechtstreeks met de fabrikant te werken
  3. Ruime voorraad in stock
  4. Innovatieve ontwikkelingen
  5. Gepersonaliseerde logo’s, aangebracht door onze eigen transferpers

Eerste hulp nodig bij het kiezen?

Kom gerust langs in onze showroom in Menen of bestel online op shop.condorsafety.be.
Of laat het ons weten en we komen spoedig bij jou langs.