Vrijdag 25 mei 2018
3 dagen
Bonheiden, kasteel van Zellaer

Het Belgisch kampioenschap boomklimmen voor boomverzorgers wordt voor de 23e keer georganiseerd. In het weekend van 25, 26 en 27 mei 2018 wordt het kasteel domein Zellaer in Bonheiden het mekka van de boomverzorgingswereld.
Het beloofd een spannende strijd te worden. Gaan we voor een voorspelbare winnaar of wordt het de editie van de outsiders?
De 3 beste mannen en 2 beste vrouwen die hierop geselecteerd worden mogen ons land vertegenwoordigen op het Europese Kampioenschap boomklimmen 2018 in Thoiry, nabij Parijs, Frankrijk. Vorig jaar brachten onze klimmers brons en zilver mee naar België en was zelfs de helft van de top 6 Belgisch. De beste klimmer (man en vrouw) mag de eer van België verdedigen op het Wereldkampioenschap boomklimmen in 2019 in de Verenigde Staten. Tijdens de vorige edities van het Belgisch kampioenschap hadden we gemiddeld 50 deelnemers en 75 vrijwilligers, en 100-den bezoekers. Door het grote enthousiasme waarop ons event door klimmers ons evenement in binnen en buitenland wordt onthaald verhogen we dan ook het aantal deelnemers tot 56 klimmers dit jaar! Condor Safety is terug aanwezig met een stand en laat je kennismaken met interessante innovaties. Meer info: www.baas-isa.be