Om ons team en onze klanten te beschermen, kiezen we ervoor om onze winkel vanaf vandaag tijdelijk te sluiten.

Wij blijven momenteel telefonisch bereikbaar op 056/22.50.22.

Via shop.condorsafety.be kun je je bestelling steeds doorgeven, zolang GLS aan het werk blijft en wij voorraad hebben, worden pakketten uitgeleverd.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

The way to health and safety is een trend zettend belevingsevent binnen de markt van veiligheid, gezondheid en welzijn in het kader van langer en gezonder werken. Door het unieke concept van kruisbestuiving tussen de diverse non-profit organisaties krijgt welzijn in de ruime zin van het woord een volledige andere dimensie.

Problematieken worden belicht vanuit en door diverse invalshoeken. Interactieve sessies zorgen voor een stuwende dynamiek en een praktisch inzicht. Indien gewenst worden persoonlijke afspraken geregeld vanuit de organisatie met één of meerdere experten die een effectief antwoord bieden op uw vragen rond gezondheid, veiligheid en welzijn. The way to health and safety is het uitgelezen platform om trends, innovatieve toepassingen en praktische demonstraties te ontdekken. Het is tevens een netwerk-event, een aantrekkingspool voor de professionals, die binnen hun job en leefwereld rechtstreeks of onrechtstreeks te maken hebben met veiligheid, gezondheid en welzijn Condor Safety is aanwezig met een stand. Contacteer ons voor uw gratis toegangsticket.

Meer info: http://www.thewaytohealthandsafety.be

 

Deel dit blogbericht:

Reageer op dit artikel

Wordt niet weergegeven op de website.