Om ons team en onze klanten te beschermen, kiezen we ervoor om onze winkel vanaf vandaag tijdelijk te sluiten.

Wij blijven momenteel telefonisch bereikbaar op 056/22.50.22.

Via shop.condorsafety.be kun je je bestelling steeds doorgeven, zolang GLS aan het werk blijft en wij voorraad hebben, worden pakketten uitgeleverd.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

Zekerings- en afdaalapparaat DMM Pivot

14/07/2015

De Pivot is een zekerings- en afdaalapparaat waarmee je zowel een voorklimmer (met enkel- als dubbeltouw) als 1 of 2 naklimmers kunt zekeren - het unieke "Pivot"-systeem en het speciaal gevormde musketonoog laat aan de zekeraar toe om op een gecontroleerde en eenvoudige manier de naklimmer te laten zakken.

Lees verder

Steek- en kogelwerende vesten SAT

28/01/2015

SIOEN Armour Technology (S.A.T.) biedt een selectie van de meest geavanceerde kogelvrije vesten beschikbaar op de markt vandaag. Ons gamma body armour biedt uitstekende en lichtgewicht modulaire body armour systemen die een persoon beschermen tegen bedreigingen van pistool, granaat, machinepistool, aanvalsgeweer, jachtgeweer, mes, bajonet, ijspriem, naald en andere scherpe voorwerpen. Het ingebouwde antitrauma schild absorbeert effectief de effecten van schoppen of slagen.

Lees verder

Asap Lock, valstopapparaat mét blokkeerfunctie

26/11/2014

De Asap is reeds jaren het meest gebruikte mobiel antivalapparaat. Met de komst van de Asap Lock werd nog een extra functie toegevoegd, namelijk de mogelijkheid om deze te blokkeren. Zo kan de gebruiker het apparaat immobiliseren op de lijn om de hoogte van de val te beperken. Bovendien vermijdt deze functie ook dat het touw bij hevige wind naar boven wordt getrokken door het apparaat.

Lees verder

1SSV, klimbroek Sip Protection.

16/09/2014

Lichte klimbroek van Sip Protection - buitenstof uit Pezatec, deze werd behandeld met TEFLON®HT, die de stof extreem water-, olie- en vuilafstotend maakt - Pezaflex stretch inzetstukken op de voor- en achterzijde van de knieën en op het zitvlak voor een optimale bewegingsvrijheid.

Lees verder