Syam: de mobiele valbeveiliging die je in 1,5 minuten installeert (met video)

17/05/2017

Onze expert Stijn Hinnekens toont hoe je de Syam installeert en legt uit waarom het mobiel hoog ankerpunt steeds vaker gebruikt wordt in diverse sectoren.

Lees verder

Onze erkende opleidingen waterredding leren hulpdiensten om te gaan met de kracht van water

06/04/2017

Sinds februari werden 2 van onze opleidingen waterredding erkend door het Federaal Kenniscentrum voor de Civiele Veiligheid. Daardoor komen deze opleidingen ook in aanmerking voor de verplichte jaarlijkse 24 uur voortgezette opleiding. Ontdek hoe we de reddingsituaties simuleren en verneem van de opperadjudant van Brandweer Zone Centrum Gent waarom de opleiding de moeite waard is.

Lees verder

The way to health and safety 18 & 19 oktober

18/10/2016

The way to health and safety is een trend zettend belevingsevent binnen de markt van veiligheid, gezondheid en welzijn in het kader van langer en gezonder werken. Door het unieke concept van kruisbestuiving tussen de diverse non-profit organisaties krijgt welzijn in de ruime zin van het woord een volledige andere dimensie.

Lees verder

Mittelmann Unidrive

15/01/2016

De Mittelmann Unidrive is een reddingsapparaat en een personenwinch in 1 toestel. De aandrijving gebeurt met een accuboormachine of manueel. De veiligheid wordt gegarandeerd door zijn krachtbegrenzer, hij is zelfblokkerend en zijn manuele bedieningsfunctie is steeds beschikbaar. 

Lees verder