Om ons team en onze klanten te beschermen, kiezen we ervoor om onze winkel vanaf vandaag tijdelijk te sluiten.

Wij blijven momenteel telefonisch bereikbaar op 056/22.50.22.

Via shop.condorsafety.be kun je je bestelling steeds doorgeven, zolang GLS aan het werk blijft en wij voorraad hebben, worden pakketten uitgeleverd.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

Een totaalopslossing voor besloten ruimtes

13/05/2019

Bij Condor Safety stellen we alles in het werk om veilige werkomstandigheden te garanderen. Expert Stijn Hinnekens: “We kiezen resoluut voor een totaalaanpak van besloten ruimtes.”

Lees verder

Veilig werken op groendaken en daktuinen.

03/10/2018

De zon laat zich voelen. Mensen ontwaken uit hun ‘winterslaap’ en voelen de voorjaarskriebels. Velen zoeken ontspanning in de tuin of groene stadsruimtes. In de steden verplaatst het sociaal leven zich naar openbare stadsparken waar het steeds drukker wordt. Vandaar dat men in een dicht verstedelijkt gebied alternatieven zoekt voor de klassieke tuin of groene ruimte. Denk maar aan daktuinen, dakterrassen of groendaken.

Lees verder

Ontdek onze vernieuwde webshop met meer dan 2500 gespecialiseerde producten

27/03/2018

Ontdek meer dan 2500 producten in onze nieuwe webshop, die nu ook in het Frans beschikbaar is! Ontdek de vele verbeteringen en nieuwe mogelijkheden van onze webshop.

Lees verder

Laat je PBM’s bij ons nakijken

08/02/2018

Na een intensieve opleiding door de fabrikant, mogen we ons een erkend servicecenter noemen voor verschillende merken die we verdelen.

Lees verder